Αθλητικοί φακοί Native Vision®

Οι αθλητικοί φακοί της Native Vision® εξασφαλίζουν βέλτιστη όραση και πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις για αθλητικά γυαλιά : υπέρυθρη και UV προστασία, πόλωση καθώς και καθαρή όραση, σε όλη την περιοχή του φακού.

Τα αθλητικά γυαλιά ως παράγοντας επιτυχίας

Ορισμένες αθλητικές δραστηριότητες απαιτούν περισσότερα από τα γυαλιά οράσεως. Αυτό συμβαίνει γιατί σε υψηλές ταχύτητες, σε αλλαγές καιρού, σε σκόνη ή σε διαφορετικές συνθήκες φωτισμού, έχουμε ανάγκη από οφθαλμικούς φακούς με ειδικά χαρακτηριστικά προστασίας. Οι αθλητικοί φακοί της Native Vision®, δεν διορθώνουν απλώς ένα οπτικό ελάττωμα, αλλά υποστηρίζουν ενεργά τις αθλητικές δραστηριότητες.


Καθώς τα μάτια καταπονούνται πολύ κατά τη διάρκεια αθλητικών δραστηριοτήτων, είναι σημαντικό να τα προστατεύουμε σωστά. Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία είναι η αντηλιακή προστασία, η οποία κανονικά θα πρέπει να είναι ήδη προσαρμοσμένη στα αθλητικά γυαλιά. Οι ακτίνες UV ερεθίζουν τα μάτια, προκαλώντας ξηροφθαλμία, κοκκινισμένα ή υγρά μάτια. Η
υπέρυθρη προστασία είναι επίσης σημαντική καθώς, μαζί με την προστασία UV, μειώνει τη θερμική καταπόνηση των ματιών.

Για να μπορέσετε να συγκεντρωθείτε πλήρως στο άθλημά σας.​

Οι υπέρυθρες ακτίνες, ένα σημαντικό συστατικό του ηλιακού φωτός, μπορεί να προκαλέσουν μόνιμη βλάβη στον αμφιβληστροειδή, θερμαίνοντας το εσωτερικό του ματιού.


Τα αθλητικά γυαλιά λειτουργούν φυσικά ως προστασία από το νερό, το χιόνι, τον άνεμο και τη σκόνη. Ο άνεμος και η σκόνη ερεθίζουν τα μάτια, ενώ το νερό και το χιόνι αντανακλούν το φως πολύ έντονα, επομένως είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούμε ειδικούς οφθαλμικούς φακούς, ανάλογα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις της δραστηριότητας που εξασκούμε.


Μόνο τα ειδικά γυαλιά προσφέρουν αξιόπιστη προστασία και άνεση κατά τη διάρκεια μιας έντονης αθλητικής δραστηριότητας. Για παράδειγμα, για έναν ποδηλάτη είναι σημαντικό να λειτουργεί τέλεια ο συντονισμός χεριού-ματιού – ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, ώστε να είναι δυνατή μια γρήγορη αντίδραση.


Με προηγμένη UV προστασία και τεχνολογίες Freeform και Digital Ray Path 2, οι αθλητικοί φακοί Native Vision® προστατεύουν και ξεκουράζουν τα μάτια, ακόμα και κατά τη διάρκεια έντονων υπαίθριων δραστηριοτήτων. Επίσης, η τεχνολογία NuPolar, μειώνει αποτελεσματικά τη λάμψη, ενισχύει την αντίθεση και βοηθάει στη διατήρηση της εστίασης. Ανεξάρτητα από το πού πέφτει το βλέμμα, με τους φακούς της Native Vision® απολαμβάνουμε ασυμβίβαστη ευκρίνεια που δίνει τη δυνατότητα να αντιδράμε με σιγουριά, σε κλάσματα δευτερολέπτου.