Φακοί χώρου εργασίας

Οι φακοί Native Vision® προσαρμοσμένοι στις καθημερινές συνθήκες εργασίας, εξασφαλίζουν καλύτερη και πιο ξεκούραστη όραση, συνδυάζοντας γρήγορη εναλλαγή σε διαφορετικές αποστάσεις εστίασης και προστατεύοντας από το μπλε φως, ειδικά όταν εργάζεστε σε ψηφιακή οθόνη για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Εργαστείτε ξεκούραστα με τους φακούς Native Vision®.

Η εργασία, ειδικά σε χώρους γραφείων με οθόνες Η/Υ και τεχνολογικά εργαλεία, μετά από κάποιο χρονικό διάστημα και σε συνδυασμό με την εναλλαγή του βλέμματος από ποντίκι σε πληκτρολόγιο και οθόνη υπολογιστή, γίνεται εξαντλητική. Επιπλέον, η αφύσικη στάση σώματος οδηγεί σε ένταση, οσφυαλγία και πονοκεφάλους.


Η πολύωρη έκθεση σε οθόνες είναι κάθε άλλο παρά υγιές για τα μάτια μας, αφού συχνά προκαλεί ξηροφθαλμία ή υπερβολική ποσότητα δακρύων. Αυτά τα προβλήματα μπορούν να αποφευχθούν με τη χρήση γυαλιών οράσεως, ειδικών για χώρο εργασίας και χρήση υπολογιστών.


Σε αντίθεση με τα γυαλιά μονής όρασης και τα πολυεστιακά, τα γυαλιά χώρου εργασίας της Native Vision®, προσφέρουν ομαλή οπτική μετάβαση, επιτρέποντάς μας να προσαρμόζουμε την εστίασή μας άνετα και χωρίς διακοπές, όποια κι αν είναι η απόσταση. Επίσης, ο σχεδιασμός Freeform μειώνει τη λάμψη και τις αντανακλάσεις των φακών, συνδυάζοντας γρήγορη εναλλαγή σε διαφορετικές αποστάσεις εστίασης, ενώ το ειδικό φίλτρο Blue, προστατεύει από το μπλε φως, ειδικά όταν χρησιμοποιούμε οθόνη υπολογιστή για μεγάλα χρονικά διαστήματα.