Φακοί οδήγησης

Η οδήγηση μπορεί να επιβαρύνει την όρασή μας, ειδικά σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Οι περισσότεροι οδηγοί υποφέρουν όχι μόνο από την αντανάκλαση του ηλίου, αλλά και τις αντανακλάσεις των βρεγμένων δρόμων, τη λάμψη που προκαλούν οι πινακίδες και τα δυνατά φώτα της αντίθετης κυκλοφορίας, ή την κακή ορατότητα τη νύχτα, που προκαλεί κούραση στα μάτια και δυσφορία.

Οδηγείστε ξεκούραστα

Οι νέες τεχνολογίες DriveWear σε συνδυασμό με τους φακούς Native Vision® παρέχουν την βέλτιστη όραση ακόμα και για τον πιο απαιτητικό οδηγό αυτοκινήτου.

Εκτός από το μπλε φως, το Blue Rest φιλτράρει το φάσμα φωτός μεταξύ 580 και 590 nm. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα τεράστια αύξηση της αντίθεσης, ακόμα και σε κακή ορατότητα και ειδικά τη νύχτα. Ο συνδυασμός UV420 και φίλτρου κίτρινου φωτός κάνει το υλικό Blue Rest τον ιδανικό σύντροφο στο τιμόνι, καθώς προσφέρει 24ωρη προστασία χωρίς αλλαγή γυαλιών. 

Όταν οδηγείτε τη νύχτα, η λάμψη εξαφανίζεται, οι αποστάσεις είναι πιο εύκολο να μετρηθούν και τα αντικείμενα μπορούν να εντοπιστούν πολύ νωρίτερα.

Απολαύστε κοντινές ή μακρινές διαδρομές παντός καιρού, με τους οφθαλμικούς φακούς της Native Vision® και εστιάστε τόσο στον προορισμό, όσο και στο ταξίδι σας.