ΦΑΚΟΙ ΟΔΗΓΗΣΗΣ

Οι νέες τεχνολογίες DriveWear σε συνδυασμό με τους φακούς Native Vision® παρέχουν την βέλτιστη όραση ακόμα και για τον πιο απαιτητικό οδηγό αυτοκινήτου.

Εργαστείτε ξεκούραστα με τους φακούς Native Vision®.

Ένας φακός για οδηγούς συγκεντρώνει όλες τις νέες τεχνικές δυνατότητες για να παρέχει ένα βέλτιστο προϊόν για τον απαιτητικό οδηγό.

Σχεδιασμός φακού για βέλτιστη νυχτερινή όραση, υλικό Blue Rest για προστασία από αντανάκλαση και ενίσχυση της αντίθεσης και επίστρωση Super για ελάχιστες αντανακλάσεις.

Το αποτέλεσμα: βέλτιστη όραση μέρα και νύχτα!

Προστασία από θάμβωση και ενίσχυση αντίθεσης

Εκτός από το μπλε φως, το Blue Rest φιλτράρει επίσης το φάσμα φωτός μεταξύ 580 και 590 nm. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τεράστια αύξηση της αντίθεσης ακόμα και σε κακή ορατότητα και ειδικά τη νύχτα. Ο συνδυασμός UV420 και φίλτρου κίτρινου φωτός κάνει το υλικό Blue Rest τον ιδανικό σύντροφο στον υπολογιστή και στο τιμόνι – αυτός ο φακός προσφέρει 24ωρη προστασία χωρίς αλλαγή γυαλιών. Θα αγαπήσετε τους φακούς Blue Rest, ειδικά όταν οδηγείτε τη νύχτα. Η λάμψη εξαφανίζεται, οι αποστάσεις είναι πιο εύκολο να μετρηθούν και τα αντικείμενα μπορούν να εντοπιστούν πολύ νωρίτερα.