Διαχρονική ποιότητα επιστρώσεων

Η ποιότητα ενός φακού και η διάρκειά του στο χρόνο διασφαλίζεται από την ύπαρξη καλών και ανθεκτικών επιστρώσεων. Οι βασικοί παράγοντες που εξαρτώνται από τις επιστρώσεις είναι η αντοχή, η ανθεκτικότητα και ο εύκολος καθαρισμός. Αυτά είναι και τα χαρακτηριστικά που παρέχουν ασφάλεια και βέλτιστη όραση σε όσους φορούν γυαλιά, κάνοντας παράλληλα τη χρήση τους πιο άνετη και ευχάριστη. Στην Native Vision® διαθέτουμε μια σειρά από επιστρώσεις που καλύπτουν όλες τις ανάγκες, ακόμα και των πιο απαιτητικών χρηστών.


Οι φακοί Native Signature UV διαθέτουν ενισχυμένη υδρόφοβη επίστρωση, απωθώντας σκόνη και νερό, σε όλους τους φακούς με Δ.Δ. 1.60 / 1.67 / 1.74 και προστατεύουν τα μάτια από την υπεριώδη ακτινοβολία UV400.

Νέα και σχεδόν αόρατη επίστρωση Super AR

Η επίστρωση Super AR μπορεί να χαρακτηριστεί και ως το «make-up» των γυαλιών οράσεως αφού, λόγω της λεπτής υπολειπόμενης ανάκλασης σε μπεζ-ροζέ χρώμα, το φινίρισμα του φακού προσαρμόζεται αρμονικά στον χρήστη. Με την Super AR επίστρωση, απολαμβάνετε χαμηλό υπολειπόμενο αντι-ανακλαστικό, για τις υψηλότερες αισθητικές απαιτήσεις.

Υψηλότερη ποιότητα και αντοχή

Η συνεχής έρευνα και ανάπτυξη των διαδικασιών φινιρίσματος, μας εξασφαλίζει ένα ιδιαίτερα ανθεκτικό και σκληρό στρώμα, όπως και μια σούπερ αντί-ανακλαστική βελτιστοποιημένη επίστρωση με έως και 80% λιγότερες υπολειμματικές αντανακλάσεις. Μια πρόσφατα αναπτυγμένη τεχνολογικά στρώση, αποτρέπει την προσκόλληση σκόνης, λιπαρότητας και υπολειμμάτων στην επιφάνεια των φακών και διευκολύνει τον καθαρισμό, ολοκληρώνοντας έτσι την άριστη λειτουργία της επίστρωσης Super AR.

Αντανάκλαση

Οι φακοί γυαλιών που δεν έχουν τελική επίστρωση είναι ιδιαίτερα ανακλαστικοί, με
αποτέλεσμα να θολώνουν και να δυσκολεύουν τα μάτια σας να αναγνωρίσουν το άτομο με το οποίο μιλάτε. Επιπλέον, το φως αντανακλάται από την πίσω επιφάνεια του φακού, απευθείας στα μάτια, γι αυτό και η αντί-ανακλαστική επίστρωση είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει σημαντική μείωση της ανάκλασης τόσο προς την κατεύθυνση του χρήστη, όσο και προς την κατεύθυνση του παρατηρητή. Αυτό παρέχει άνετη και ξεκούραστη όραση κι έτσι, ειδικά τη νύχτα, επωφελείστε από μη αντανάκλαση λάμψης.

Επίστρωση σκλήρυνσης του φακού

Τα μάτια τείνουν να προσαρμόζονται σε οποιαδήποτε γρατζουνιά υπάρχει στην επιφάνεια του φακού. Αυτό όμως τα καταπονεί άσκοπα και προκαλεί πονοκεφάλους και μειωμένη συγκέντρωση. Για να προστατευθούν οι φακοί από γρατζουνιές, θα πρέπει να είναι επικαλυμμένοι με ένα ειδικό σκληρό στρώμα. Σε κάθε περίπτωση όμως, ακόμα και με την ύπαρξη της επίστρωσης σκλήρυνσης, θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν θα βάζετε ποτέ τα γυαλιά σας με τους φακούς στραμμένους προς τα κάτω.

Before Before
After After
Before Before
After After

Σούπερ υδρόφοβη επίστρωση

Η super-υδρόφοβη επίστρωση διασφαλίζει ότι το νερό και η βρωμιά απωθούνται από την επιφάνεια του φακού. Οι σταγόνες του νερού κυλούν χωρίς να αφήνουν τα σημάδια τους, ενώ παράλληλα διευκολύνεται ο καθαρισμός των φακών.

Επίστρωση Super Blue

Ως αποτέλεσμα των πολλών ωρών που αφιερώνουμε σε φορητούς υπολογιστές, smartphone και tablet, νιώθουμε όλο και περισσότερη κόπωση στα μάτια, όπως και συχνούς πονοκεφάλους. Αυτό, οφείλεται στο μπλε φως που εκπέμπεται από τις περισσότερες ψηφιακές συσκευές, του οποίου τα κύματα, όταν χτυπούν το μάτι, διαθλώνται πιο έντονα και εστιάζονται μπροστά από τον αμφιβληστροειδή. Το διάχυτο φως που προκύπτει μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη αντανάκλαση, ιδιαίτερα με τη χρήση οθόνης τις νυχτερινές ώρες, προκαλώντας έτσι κούραση ή αίσθηση καύσης στα μάτια. Μια επίστρωση μπλε φίλτρου, φιλτράρει ένα μεγάλο μέρος αυτού του μπλε φωτός (blue light), προστατεύοντας και ανακουφίζοντας τα μάτια.

*Η επίστρωση Super Blue δεν συνδυάζεται με τα καινοτόμα προϊόντα Blue και Blue Rest της Native Vision®, τα οποία προστατεύουν από το μπλε φως με ειδικό φίλτρο που βρίσκεται ήδη μέσα στην ύλη του φακού.