Απόλυτη προστασία ματιών

Native Vision® σημαίνει απόλυτη προστασία στις Ελληνικές συνθήκες διαβίωσης για τα μάτια, συνδυάζοντας ενσωματωμένο φίλτρο UV προστασίας για 100% κάλυψη και την καινοτόμο επίστρωση προστασίας από την υπέρυθρη ακτινοβολία, Super IR, που φιλτράρει κατά 67% την επιβλαβή υπέρυθρη ακτινοβολία.
Στη Native Vision® δημιουργούμε οφθαλμικούς φακούς που δίνουν στα μάτια την ιδανική φυσική όραση.

Η προσαρμογή των ματιών στην χρήση γυαλιών οράσεως είναι ο σημαντικότερος παράγοντας για την σωστή διόρθωση της όρασης. Οι φακοί Native Vision® έχουν σχεδιαστεί να είναι απόλυτα συμβατοί και να αποτελούν την προέκταση των ματιών για την ιδανική φυσική όραση.

Η φυσική όραση δεν είναι προνόμιο αλλά δικαίωμα για όλους!

Το Νο 1 Ελληνικό brand οφθαλμικών φακών με know-how στον σχεδιασμό φακών για τις Μεσογειακές συνθήκες διαβίωσης. Το φως καθορίζει την όρασή μας και οι κλιματολογικές συνθήκες στην Μεσόγειο διαφέρουν πολύ σε σχέση με τις βόρειες και νότιες περιοχές του πλανήτη.

Η Native Vision® εξειδικεύεται στον σχεδιασμό φακών που βελτιστοποιούν την φυσική όραση και προστατεύουν τα μάτια σύμφωνα με τις κλιματικές συνθήκες που επικρατούν στην Ελλάδα. Οι φακοί Native Vision® είναι σχεδιασμένοι με υψηλά ποιοτικά standards και προστατεύουν τα μάτια με την χρήση ειδικών φίλτρων για την υπεριώδη ακτινοβολία UV400, το επιβλαβές μπλε φως UV420 αλλά και την υπέρυθρη ακτινοβολία, παρέχοντας την πληρέστερη προστασία στα μάτια.

Ελληνική εξειδίκευση

Μελετήσαμε, αναλύσαμε και σχεδιάσαμε στην Ελλάδα, τον καταλληλότερο οφθαλμικό φακό για τα γυαλιά οράσεως, ενισχύοντας την προστασία των ματιών από την UV ακτινοβολία που είναι έντονη στις Μεσογειακές χώρες. Παράλληλα δημιουργήσαμε μια νέα επίστρωση για τα Ελληνικά δεδομένα που αντιμετωπίζει την συνεχή και έντονη ηλιοφάνεια φιλτράροντας την υπέρυθρη ακτινοβολία κατά 67% διασφαλίζοντας την υγιή μακροζωία των ματιών μας.

Η σειρά Native Signature UV αποτελεί τον μοναδικό προσαρμοσμένο φακό στις Ελληνικές συνθήκες διαβίωσης.
Οι φακοί Native Vision® έχουν σχεδιαστεί ώστε να καλύπτουν τις διαφοροποιημένες ανάγκες όλων, ανάλογα το lifestyle, την ηλικία και τις εργασιακές συνθήκες.

Ηλικίες 1 – 18

Η παιδική όραση αποτελεί την μεγαλύτερη πρόκληση καθώς τα μάτια των παιδιών είναι πολύ ευαίσθητα και η σωστή προστασία τους καθορίζει την μακρόχρονη υγεία τους στις μεγαλύτερες ηλικίες. Οι φακοί Native Signature UV με ενσωματωμένο το φίλτρο προστασίας από την επιβλαβή UV ακτινοβολία αποτελούν την καλύτερη προστασία για τα ευαίσθητα μάτια των παιδιών μας. Η ψηφιακή καθημερινότητα των παιδιών είναι έντονη, με tablet, smartphones & οθόνες H/Y και η χρήση φακών Blue ή Blue Rest αποτελούν την καλύτερη επιλογή για την προστασία του επιβλαβούς μπλε φωτός UV420.

Ηλικίες 18 - 30

Τα γυαλιά οράσεως Native Vision® αποτελούν τον πρώτο σύμμαχο στην νέα ψηφιακή γενιά, καλύπτοντας όλους τους κινδύνους που προκύπτουν από την καθημερινή χρήση ψηφιακών οθονών. Προστατευθείτε από UV & UV420 (μπλε φως) με τους φακούς Native Signature UV αλλά και την Digital έκδοση που προσθέτει την φυσική άνεση των ματιών σε απαιτητικά περιβάλλοντα εργασίας. Προστατέψτε τα μάτια σας με Native Vision® γυαλιά οράσεως εξασφαλίζοντας μια υγιή μακροζωία στην όρασή σας.

Ηλικίες 30 - 42

Η κάλυψη των αναγκών της καθημερινότητας σε θέματα όρασης είναι στο προσκήνιο είτε λόγω αυξημένων εργασιακών & οικογενειακών απαιτήσεων είτε λόγω των πρώτων σημαδιών κόπωσης στα μάτια σας. Ξεκουράστε τα μάτια σας με φίλτρα που εγγυώνται την καλύτερη προστασία τους από την επιβλαβή UV ακτινοβολία, το μπλε φως που εκπέμπεται από τις ψηφιακές οθόνες UV420 και την επιβλαβή υπέρυθρη ακτινοβολία που εκπέμπεται από τον ήλιο με το φίλτρο Super IR.

Οι φακοί Native Signature Blue Rest συνδυάζουν όλα τα παραπάνω και επιπροσθέτως φιλτράρουν το κίτρινο φως (που εκπέμπεται στα 580-590nm) αφαιρώντας τις θαμπάδες και γυαλάδες σε συνθήκες έντονου φωτισμού, διευκολύνοντας εξαιρετικά την οδήγηση σε όλες τις συνθήκες και ιδιαιτέρως κατά την διάρκεια της νύχτας.

Ηλικίες 42 – 60

Η εμφάνιση της πρεσβυωπίας αποτελεί πρόκληση για την καθημερινότητα και επηρεάζει είτε τις εργασιακές επιδόσεις είτε τις προσωπικές στιγμές χαλάρωσης. Η προστασία των ματιών είναι πάντα στο προσκήνιο, ενώ προστίθεται και η ανάγκη καθαρής όρασης στις κοντινές αποστάσεις. Οι φακοί Native Signature Office Pro παρέχουν την αρτιότερη λύση για τον συνδυασμό εργασίας και προσωπικού χρόνου, αφού συνδυάζει τις συνθήκες εναλλαγών στο εργασιακό περιβάλλον όπως Οθόνη Η/Υ, πληκτρολόγιο, smartphone, εργασιακό χώρο και την ανάγκη ξεκούρασης και χαλάρωσης στον προσωπικό μας χρόνο με τα φίλτρα UV, UV420, Blue Rest & Super IR για φιλτράρισμα του 67% των υπέρυθρων ακτινοβολιών από τον ήλιο. Τις ίδιες ανάγκες καλύπτουν και τα πολυεστιακά Native Vision® παρέχοντας πολλαπλή εμπειρία όρασης είτε σε εσωτερικούς αλλά και σε εξωτερικούς χώρους με τα αντίστοιχα φίλτρα

Ηλικίες 60+

Με στόχο την ξεκούραστη και καθαρή όραση οι φακοί Native Vision® προσαρμόζονται στα μάτια σας, προσεγγίζοντας την φυσική σας όραση μέσα από μια μεγάλη γκάμα πολυεστιακών σχεδιασμών για όλες τις ανάγκες. Η προστασία από UV, UV420, Blue Rest & Super IR για την υπέρυθρη ακτινοβολία του ηλίου δημιουργούν το πλέον ξεκούραστο περιβάλλον όρασης είτε για τα γυαλιά μονής όρασης είτε για πολυεστιακά.